Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (2024)

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (1)

WENKBRAUWEN UTRECHT

Met zoveel brow bars om uit te kiezen, kan het vinden van de juiste wenkbrauwstylist voor jouw wenkbrauwen een uitdaging zijn. Als je op zoek bent naar een locatie om je wenkbrauwen te laten doen, is het begrijpelijk dat je je opties in jouw eigen buurt bekijkt. Echter, als je op zoek bent naar de allerbeste experts, dan hoef je niet verder te zoeken en kun je terecht bij The Brow Lab in Utrecht. Onze klanten komen vanuit heel Nederland naar ons toe en dat is met een goede reden.

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (2)

ONZE BEHANDELINGEN

We voeren diverse gespecialiseerde technieken uit om optimale wenkbrauwresultaten te bereiken. Elke behandeling is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd volgens de hoogste standaarden in het vakgebied. Zo kun je onder andere kiezen uit:

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (3)

PERMANENTE MAKE-UP

Powder brows zijn ideaal voor mensen die dagelijks onderhoud van wenkbrauwen willen minimaliseren en elke ochtend wakker willen worden met perfecte wenkbrauwen. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor wenkbrauwdefinitie. Deze techniek maakt gebruik van een gespecialiseerde naald om fijne pigmentstipjes op de huid aan te brengen, resulterend in een subtiele, poederachtige finish. Dit geeft een natuurlijke uitstraling die kan worden aangepast aan de individuele kleur en vorm van de wenkbrauwen. Ideaal voor mensen met dunne wenkbrauwen of weinig wenkbrauwhaar.

HOE LANG GAAN POWDER BROWS MEE?

Powder brows geven je gedurende 2 tot 3 jaar lang symmetrische, natuurlijk ogende wenkbrauwen die waterproof en smudgeproof zijn. Om de kleur fris en de vorm strak te houden, is het aan te raden na 2 tot 3 jaar een touch-up behandeling te ondergaan. Powder brows zijn geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd.

NATUURLIJK RESULTAAT

Genezen powder brows horen eruit te zien alsof de wenkbrauwen subtiel zijn opgemaakt met een wenkbrauwpoeder. Zonder harde lijnen en met een transparante dekking. De aanzet van de wenkbrauw wordt transparanter gehouden en krijgt naar de uiteinden toe een intensere dekking. Dit zorgt voor een zachte kleurverloop waardoor het natuurlijk oogt. Houd er rekening mee dat als je op zoek bent naar een donkerder en zwaarder opgemaakt effect, deze behandeling niet het gewenste resultaat zal opleveren.

BENEFITS

  • Duurzaamheid resultaat: 2 tot 3 jaar

  • Tijdbesparing in de make-up routine

  • Loopt niet uit bij sporten of zweten

  • 24/7 perfecte wenkbrauwen

INDICATIES

  • Huidziektes zoals alopecia

  • Weinig haargroei of kale plekken

  • Allergieën/gevoeligheid voor make-up

  • Moeite met aanbrengen van make-up

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (6)

TWIJFEL?

Als je nog twijfelt over powder brows, kan je overwegen om eerst een Preview Powder Brows behandeling te proberen. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen zorgvuldig uitgemeten en voorgetekend. Vervolgens worden de wenkbrauwharen en de huid geverfd met hybrid wenkbrauwverf. Deze verf laat een afdruk achter op de huid en blijft ongeveer 5 tot 10 dagen zichtbaar op de huid en tot 4 tot 6 weken op de wenkbrauwharen.

Op deze manier kan je wennen aan de vorm en intensiteit van de wenkbrauwen en beslissen of permanente make-up de volgende stap is. Boek deze behandeling in ons boekingssysteem onder Powder brows > Preview powder brows.

WENKBRAUWEN VERVEN

Goed gevormde wenkbrauwen brengen het gezicht in balans. Met het aanpassen van kleine details kun je een groot verschil maken in je uitstraling. De juiste vorm geeft het gezicht een liftend effect en opent de ogen. Ook kan het gelaatstrekken verzachten of versterken en krijgt het gezicht meer definitie.

BROW SHAPE & TINT

Met deze 4-stappen behandeling brengen we jouw wenkbrauwen weer in topvorm. We waxen, epileren, trimmen, verven en stylen jouw wenkbrauwen om de perfecte vorm te creëren die het beste bij jouw gezicht past. Om volume en definitie te geven aan je wenkbrauwen, gebruiken we verf in verschillende kleuren die gemengd kunnen worden voor de perfecte tint. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en zelfs de lichte, afgesleten punten worden zichtbaar waardoor de haren langer lijken.

HYBRID BROWS

  • Strakke, gemodelleerde wenkbrauwen

  • Incl. shapen, harsen, epileren, verven

  • Dekt kale plekjes en littekens

  • Keuze uit een natuurlijk of intens resultaat

  • 5-7 dagen zichtbaar op de huid

  • 6-8 weken zichtbaar op de wenkbrauwharen

BROW LAMINATION

Voor wie op zoek is naar maximaal resultaat is er de Brow Lamination. Brow lamination (ook wel brow lift genoemd) geeft de wenkbrauwen een opwaartse of zijwaartse lift waardoor er een natuurlijk, brushed-up effect ontstaat gedurende ongeveer 4 tot 6 weken. De wenkbrauwharen worden middels een fixerende lotion formule in de juiste positie gebracht waardoor de wenkbrauw volume krijgt en een stuk voller lijkt. Het is de oplossing voor asymmetrische wenkbrauwen of voor wenkbrauwen die een afwijkend groeipatroon volgen.

Ook voor iedereen die van nature volle wenkbrauwen heeft, biedt de brow lamination behandeling uitkomst. De eigenwijze haartjes worden getemd, waardoor je wenkbrauwen prachtig in model blijven staan. Na een brow lamination behandeling hoef je de haren ‘s ochtends alleen nog maar in elk gewenst model te kammen met een wenkbrauwborsteltje. Zelfs een wenkbrauwgel is niet meer nodig.

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (9)

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN SALON?

  • Ervaring en Opleiding
    Kies voor een salon met goed opgeleide en ervaren specialisten. Vraag naar de opleidingen die ze hebben gevolgd en zorg ervoor dat deze erkend zijn binnen de branche. Ervaring en continue training zijn cruciaal voor het leveren van hoogwaardige resultaten.

  • Reviews en Aanbevelingen
    Lees klantbeoordelingen en vraag naar voor- en na-foto's van eerdere behandelingen. Positieve reviews en aanbevelingen van tevreden klanten geven je vertrouwen in de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Hygiëne en Veiligheid
    In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanent make-up. De Hygiënerichtlijnen voor permanente make-up is in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Permanente make-up specialisten zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. The Brow Lab werkt strikt volgens deze hygiënerichtlijnen. Omdat er tijdens het plaatsen van semi-permanente make-up een kleine wond ontstaat, is er een kans op besmetting van ziekten die via bloed worden overgedragen, zoals hepatitis B en C. Controleer daarom of de behandelaar hygiënisch werkt. De hygiëne- en veiligheidsprocedures omvatten:

    • Desinfectie van de huid voor de behandeling.

    • Gebruik van steriele, per stuk verpakte naalden en pigmenten.

    • Gebruik van schone tissues tijdens de behandeling.

    • Het dragen van handschoenen door de behandelaar.

    • Verzorging van de behandelde huid na afloop.

    • We werken met medisch goedgekeurde apparatuur die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij voor elke klant een nieuwe, steriele naaldmodule wordt gebruikt. Dit garandeert een veilige en hygiënische behandeling voor elke klant.

  • GGD Vergunning
    Permanente make-up specialisten moeten een vergunning van de GGD hebben. Deze wordt alleen verstrekt na een positieve inspectie. Zonder vergunning is het verboden permanente make-up te zetten. Je kunt hier controleren of een PMU-studio een GGD vergunning heeft. In deze database vind je alle bedrijven die een vergunning hebben en tot wanneer deze geldig is. Je kunt in de tabel zoeken op bedrijfsnaam. Ga niet naar een salon of studio die geen vergunning heeft. Ondernemingen die niet op deze site staan hebben geen geldige vergunning.

  • Veilige Pigmenten
    De juiste basis van elke permanente make-up behandeling zijn de pigmenten. Controleer of de salon werkt met pigmenten die voldoen aan de REACH-verordening en vrij zijn van allergenen, PAA's, PAK's, zware metalen, ijzeroxides en geurstoffen.

  • Persoonlijk Advies
    Een goede specialist neemt de tijd om je wensen te begrijpen en persoonlijk advies te geven. Ze luisteren naar je, leggen je opties uit en stellen een behandelplan op dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren.

WAAROM THE BROW LAB?

Kwaliteit en expertise

Ongeacht bij welke PMU-studio je je behandeling laat uitvoeren, wanneer je kiest voor permanente make-up, dan is het belangrijk te kiezen voor een veilige en professionele PMU-studio en dat de behandeling zorgvuldig, hygiënisch en nauwkeurig wordt uitgevoerd door een betrouwbare specialist. Medische cosmetische permanente make-up is een jong specialisme, en het beroep van PMU-specialist is niet beschermd. Hierdoor kan iedereen na een korte cursus beginnen. Echter, kwalitatieve permanente make-up vereist een erkende opleiding. Onze specialisten zijn opgeleid door officiële CKBRO geregistreerde instituten, lid van de NEN normcommissie voor veilig tatoeëren, PMU en piercen. Deze commissie zorgt voor naleving van Europese richtlijnen. Daarnaast volgen onze specialisten de nieuwste trainingen op het gebied van permanente make-up, zodat we altijd de meest up-to-date technieken beheersen.

Veilige Pigmenten

Wij werken met de beste pigmenten die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Deze pigmenten zijn ontwikkeld door de erkende Duitse leverancier LaBina® en voldoen aan de strikte Europese REACH-regelgeving, wat hun veiligheid en kwaliteit garandeert. Hierdoor kunnen we veilige en prachtige resultaten bieden voor je permanente make-up. Onze pigment zijn:

  • REACH-conform: Veilig voor mens en milieu.

  • Veganistisch: Geen dierlijke producten.

  • Vrij van allergenen: Geen bekende allergenen.

  • Vrij van PAA's en PAK's: Geen Para-Aminobenzoic Acid en Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen.

  • Vrij van zware metalen, ijzeroxides en geurstoffen: Zuivere pigmenten zonder schadelijke stoffen.

GGD vergunning

The Brow Lab voldoet aan alle hygiënerichtlijnen en beschikt over de verplichte GGD-vergunning. Deze vergunning wordt alleen verstrekt na een positieve inspectie door de GGD, die erop toeziet dat de hygiënerichtlijnen voor permanente make-up strikt worden nageleefd. Dit zorgt ervoor dat je behandeling niet alleen professioneel, maar ook veilig wordt uitgevoerd.

Hygiënerichtlijnen RIVM

The Brow Lab werkt strikt volgens de hygiënerichtlijnen van het RIVM, opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat de behandeling hygiënisch en veilig wordt uitgevoerd om infecties en besmettingen te voorkomen.

Beoordelingen en Ervaring

The Brow Lab is de meest gereviewde en hoogst beoordeelde brow bar van Nederland. Onze klanten waarderen ons met een 5/5 score voor kwaliteit en service. Bij ons krijg je een premium ervaring en persoonlijke aandacht. We streven naar het beste resultaat dat bij jouw gezicht en wensen past. Met meer dan 6 jaar ervaring en 7000+ behandelingen leveren onze gediplomeerde experts hoogwaardige en veilige behandelingen met NVWA-goedgekeurde pigmenten. We blijven continu streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (10)

MEEST BEOORDEELDE BROW BAR VAN NEDERLAND

Door onze klanten gewaardeerd met een
5/5 score voor kwaliteit en service

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (11)

MAAK AFSPRAAK

Powder brows Permanente make-up Utrecht — THE BROW LAB (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5747

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.